Mendix Business Engineer

Solliciteer nu

Mendix Business Engineer

Heb jij ervaring opgedaan met Mendix en wil jij je verder ontwikkelen tot Mendix expert? Wil jij met een gedreven team kwalitatief hoogwaardige oplossingen ontwikkelen die de markt op zijn kop zetten en de nieuwe norm bepalen? Sluit je dan aan bij Appronto.

· Randstad/Utrecht/Noord-Brabant/Zuid-Nederland · HBO of WO-opleiding · 40 uur per week · 25 vakantiedagen, oplopend tot 30 dagen ·

Hoe pas jij in ons team?

Als Medior Mendix Business Engineer ontwikkel je innovatieve oplossingen voor toonaangevende klanten zoals ING Bank, Nationale Hypotheek Garantie en Collin Crowdfund. Je ontwikkelt datamodellen, user interfaces en bouwt de logica. Dat doe je door visueel te modelleren met het low-code Mendix platform. In de regel werk je niet aan één app, maar aan een landschap van Mendix applicaties.

Je bent bekend met het Mendix platform, maar wilt je hier verder in ontwikkelen. Je wilt een expert worden en met Mendix de beste oplossing bedenken voor ieder vraagstuk. Ben je eenmaal gegroeid naar de het Expert niveau dan kun je binnen Appronto veel kanten op. Van het ondersteunen van een Scrum team als Scrum Master tot het begeleiden van de complete digitale transformatie van een klant als lead developer. Wil je liever modelleren dan kan dat als Business Engineer natuurlijk ook. Als Medior Mendix Business Engineer werk je on-site binnen een scrum team. Je neemt volledig deel aan het Scrumproces, inclusief daily stand-ups, planningspoker, sprint reviews, retrospectives en demo’s.

Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor de tweewekelijkse oplevering van werkende software. Samen met de ervaren engineers test jij je eigen werk. Je neemt de verantwoordelijkheid voor de functionele en technische kwaliteit van de door jou opgeleverde oplossingen. 

Waar zijn we naar op zoek?

Je hebt een aantal jaar ervaring in de IT en wilt graag de stap zetten om een gecertificeerde Mendix Expert te worden. Je bent bekend met de technologie en functionaliteiten. Je schakelt moeiteloos tussen de business en IT. Klanten waarderen jou om je communicatieve vaardigheden en je persoonlijke benadering. 

Verder heb je…

…minimaal een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO-niveau;

…ten minste 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, waarvan minimaal 1 jaar met Mendix;

…de bereidheid om te reizen binnen Nederland;

…de Nederlandse en Engelse taal - in woord en schrift - onder de knie.

…een Mendix advanced certificering (of je bent in staat om het snel te behalen)

Wat bieden wij?

Naast Junior en Medior Business Engineers heeft Appronto het grootste aantal Mendix Experts in huis. Daarmee ben je verzekerd van de beste begeleiding om zelf ook expert te worden. Als je start krijg je een mentor die je introduceert bij onze klanten en projecten. Zowel bij de grote klanten als jonge startups. Wij bieden je een professionele werksfeer met een open cultuur. We bieden je een snelgroeiende en vernieuwende omgeving. Zo is Appronto behalve Mendix Partner of the Year ook al 3 jaar op rij een van de snelst groeiende bedrijven volgens het Financieel Dagblad. Je werkt met prettige collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden je interessante doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Waarin wil jij je in specialiseren? Welke opleiding past daarbij? Welke rol past jou het best? Wij zorgen dat jij jouw persoonlijke doelstellingen waar kunt maken.

Daarnaast kun je deelnemen aan een maandelijkse R&D dag die bedoeld is om samen te onderzoeken en te ontwikkelen waar nieuwe innovaties of mogelijkheden liggen in ons vakgebied.

Transparant

Omdat we als team opereren, kiezen we voor transparantie. Eens per kwartaal hoor en zie je hoe Appronto ervoor staat. Bovendien blijven we ons als team ontwikkelen. Daarom organiseren we regelmatig sessies om van elkaar te leren en te kijken hoe we dingen beter kunnen doen.

We delen successen

Daarnaast delen we al onze successen. Voor ieder afgerond project, een nieuwe aanwinst of onderscheiding trekken we een fles champagne open of snijden we de taart aan. Drie keer per jaar vieren we onze bijzondere band met collega’s en familie. Bijvoorbeeld met een barbecue in het voorjaar, een zomers uitje en altijd een feestelijk kerstdiner.

Uitstekende voorwaarden

Naast een mooi salaris, een goed pensioen, een laptop, een telefoon(vergoeding) en een auto of reiskostenvergoeding bieden we nog meer leuke extra’s. Je krijgt een extra betaalde vakantiedag per twee jaar dat je bij ons in dienst bent. Je kunt een variabele bonus verdienen, oplopend tot twee maandsalarissen. En je krijgt een bonus als je nieuwe medewerkers of klanten aanbrengt.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij Appronto? Solliciteer dan direct door op onderstaande knop te klikken.

Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.